maanantai 8. elokuuta 2011

Mäykkyjä, autoja ja pantasuunnitteluja.

Eilen käväisimme kaverini Reikun luona Askolassa tervehtimässä pelastusnakkeja, eli mäyräkoirat Ara ja Jere. Menomatka sujui äitini sylissä itse ollessani ratin takana, mutta paluumatkalla mentiinkin yksin takakontissa. Pari minuuttia kunnes nukahti tyytyväisenä.

Kameraa en Askolaan muistanut ottaa mukaan, mutta Hukka tuntui viihtyvän mäykkyjen kanssa. Mitä nyt Ara, törkyinen vanha setä yritti astua Hukkaa. ;) Lisäksi kävimme sisällä tervehtimässä Mirri-kissaa, josta Hukka ei pahemmin piitannut. 

Viikko on alkanut oikein mukavasti! Hukka on rohkaistunut huomattavasti ja vähän aikaa sitten ilmennyt stoppailu lenkeillä on vähentynyt selvästi. Metsässä ollessaan vapaana Hukka uskaltaa tutkia ympäristöä enemmän. 
Ollaan harjoiteltu yksinoloa, joka on mennyt todella hienosti. Lauantaina Hukka oli noin 1½ tuntia yksin ollessani töissä. Kun Arsi tuli sillä aikaa kotiin, oli Hukka kuulemma ollut hiljaa, eikä tuhojakaan oltu tehty. :)
Toinen asia mitä ollaan harjoiteltu kovasti, on luoksetulo. Taikasana "täällä" saa Hukan juoksemaan iloisesti luokse, eikä kertaakaan ole pettänyt. 
Hukka on niin perso ruualle, että ruualla sen saisi tekemään vaikka mitä. Toivottavasti ruokamoottori ei hiivu tulevaisuudessa. ;) Ajattelinkin, että voisi jossain vaiheessa ottaa ensimmäisen hakuharjoituksenkin.

Ollaan myös tutustuttu erilaisiin ihmisiin. Täällä ympäristössä asuu paljon eläimistä tykkääviä ihmisiä, etenkin samassa taloyhtiössä monet ovat halunneet rapsuttaa Hukkaa, niin aikuiset kuin lapsetkin joka on hieno juttu.

Edellisessä postauksessa hehkuttamani DesingDogin sivuja tutkiessani sain kuningasidean joka on pakko toteuttaa heti kun vain mahdollista! Ja kunhan saan jotenkin arvioitua pantaan mitat niin, että panta kävisi Hukalle aikuisiällä täydellisesti.


Nyt taas lisää kuvia tältä päivältä:


Käpyjahdissa



Hukka haukkui sientä. :D

Ja TAAS monttu auki?!

Qui, moi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti