maanantai 6. helmikuuta 2012

Veljekset kuin ilvekset!

Vihdoinkin! Saatiin nimittäin järkättyä picarditapaaminen. Mukaan piti tulla myös Tanskan tuonti Kerttu mutta juoksujen yllättäessä ei päässytkään paikalle. Miran kanssa menimme kuitenkin Helsinkiin Pitkäkosken koirapuistoon ja pidimme kahden pikkupicardiilin tapaamisen. Koiria ei 15 asteen pakkanen haitannut, mutta omia varpaita rupesi kuitenkin 1½ tunnin päästä palelemaan monista villasukista huolimatta. Omistajatkin palkitsivat itsensä pakkasessa hytisemisestä mäkkärisapuskalla.


"Kuin oppikirjasta 'Koirien kieli'." -Reikku







Ilmoitin Hukan Tampereen kansainväliseen koiranäyttelyyn, hui! Toivottavasti kehäkäyttäytyminen on parempaa kuin Lohjan pentunäyttelyssä, ja että tuomari Tom Kankkonen osaa arvostaa keskeneräistä rimpulaa.

Sanotaan, että koiraharrastus on kallista, vai tehdäänkö siitä sittenkin kallista? Itse laitoin kortin vinkumaan ja tilasin Findogsista monia koiratarvikkeita. Petsiestä sain idean kirjata vuoden koiraan liittyvät kulut ja katsoa paljonko saan rahaa upotettua koiraharrastukseen. Päivittelen tätä listaa jokaisen blogikirjoituksen yhteydessä.

Tammikuu
Koiranruoka Jahti&Vahti 2x15 kg 58,20 €
Tampere KV ilmoittautuminen 29,50 €
Yhteensä 87,70 €

Helmikuu
Kevythäkki 70 €
Korvanputsausaine 12 €
Solmulelu 60 cm 6 €
Tottistalutin 10 €
Noutokapula 6 €
Maksanamit 400g 0 €, tilaajalahja

Isoon taloon isääntä!
 

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia teidän reissulta, ihana nähdä kun koirilla on hauskaa. Niitä oli kuitenkin niin hirmusti että kone ei oikein tykännyt asiasta. Pistetään peukut pystyyn teidän Tampereen reissulle, mä tykkään Kankkosesta tuomrina, saksanpaimenkoirapuolella törmännyt :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kaima! :) En ole koskaan ajatellut noita kuvien latautumisen nopeutta, omalla koneella ainakin latautuvat hetkessä.

    VastaaPoista