Bentley

Eugenian Bentley
"Bentley"

Laura Niska
Venäjänvinttikoira
uros
s. 4.4.2011
beige-valkoinen
i. Of Golden-West Hearty Mishka e. PA MVA Eugenian Vanessa
Kasvattaja: Eva Hartojoki, Kurenpolvi ja Kirsi Turunen, Helsinki

Selän sponyloosi puhdas
Välimuotoinen lanne-ristinikama normaali
Sivulöydös: T6 pieni piikki
Sydämessä ei sivuääniä


Laura NiskaSiis venakko, täh?
Kyllä vain, venäjänvinttikoira on ollut pitkään sisälläni kytenyt "pieni salaisuus". Tarkoitus ei ollut otta pentua ennen kuin Hukka on vähintään 3-vuotias. Mutta eihän aikuisesta koirasta puhuttu mitään? Toukokuussa 2013 huomasin Facebookissa  ilmoituksen muuttuneiden perheolosuhteiden vuoksi uutta kotia etsivästä borzoi-pojasta.
 Ajattelin, että hitsi, onpas tuossa tilaisuus. Ehdin jo pohtia asiaa ja käydä läpi päässäni kahden samanikäisen uroksen perseilyrähinät kunnes Facebookissa kuului "plop" ja sain viestin äidiltäni. Hän linkitti minulle saman ilmoituksen ja sanoi, että "siitä sulle". Ja sitten rupesi raksuttamaan. Hittolainen, miksei! Aikuinen, toivottavasti järkevä koira. Ei pissa-kakka-rallia, ei teini-iän uhinoita. Niinpä päätin ottaa omistajaan yhteyttä.
2.7. ajoimme Oittiin ja palasimme kotiin Helsinkiin tämä hattivatti kyydissämme. Tarkoituksena oli katsoa parin päivän ajan kuinka pojilla rupeaa juttu sujumaan. En uskonut kovin erilaisten luonteiden vuoksi mitään kärhämää tulevan. Pari päivää meni, menetin sydämeni ja näin Bentley jäi meille pysyvästi.
Bentleyn kanssa on tarkoitus käydä vieheilemässä ja näyttäytymässä näyttelykehässä. Maastojuoksut kiinnostavat kovasti joten katsotaan, että riittääkö pojalla kapasiteetti lajiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti