keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Neljä päivää!

Siis neljä päivää Hukan kotiutumiseen. Tunteet ovat sekalaiset, äärettömän iloinen ja onnellinen, samalla jännittää hirmuisesti. Onhan Hukka kuitenkin se ensimmäinen ikioma koirani, josta kannan kaiken vastuun itse. 

Meillä onkin oikeastaan kaikki jo valmiina. Ruokakipot, lelut, peti, lääkekaappi, vakuutukset... Kaikki on valmiina. Myös matot on kääritty jo pois ja sanomalehtien keräys on lähtenyt muutama viikko sitten käyntiin. Enää puuttuu vaan se koira!


Pentuja kävin katsomassa 5-viikkoisina sekä kolme päivää myöhemmin. Kuvittelin, että tämä odottaminen olisi tuntunut paljon pidemmältä ja paljon tuskallisemmalta, mutta oikeastaan koko seitsemän viikkoa on mennyt yllättävän nopeasti ja huolettomasti.

Tässä odotellessa olen saanut myös uuden ystävän, Miran, joka ottaa samasta pentueesta myös urospennun. Yhdessä ollaankin sitten täpinöity tässä muutama viikko. :D
Avokkikin on innoissaan pennun saapumisesta, tosin se ei näytä sitä samalla lailla kuin minä itse. Kerran hän sanoikin, että "Sä oot ihan kumma kun koko ajan hihkutat sitä pentua" ja muutenkin ihmettelee, miten jaksan puhua siitä lähes taukoamatta. ;)



"Äitii mä haluun poiiiiiis!"
Ehkä vielä kykenen kuitenkin sen neljä päivää odottamaan. Tähän sisältyy kaksi työpäivää ja yksi inssi. Kääk.

1 kommentti:

  1. Hihiii, onneksi löysimme toisemme (kuulostaa kuin jonkun elämänkumppanin olisin löytänyt) :D

    VastaaPoista