sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Pentunäytelmiä

Olimme eilen Lohjan pentunäyttelyssä. Picardeja oli kaksi, kilpakumppanina oli veli Leica. Kehässä meni vähän söheltämiseksi mutta mitä muuta veljeksiltä olisi voinut olettaa. :) Pojat olisivat halunneet painia ja leikkia koko ajan ja kun juostiin kehää ympäri, Leica päätti karata Hukan luokse. Leica oli upeasti PU-1 ja ROP ja sai kunniapalkinnon, Hukka oli mukavalla arvostelulla PU-2 ja sai myös kunniapalkinnon. Tätä mieltä Marianne Holm oli Hukasta:

"Vielä varsin ilmava rungoltaan. Luusto on oikea mutta volyymi puuttuu. Erinomainen pää, oikea ilme. Hyvä kaula. Riittävästi kulmautuneet raajat mutta koska rintakehä ei tue eturaajaa se on sisäkierteinen. Liikkuu vaivatta muutoin. Tyypillinen karva. Erinomainen avoin luonne."


Tuomari tuli vielä erikseen minulle ja Miralle sanomaan, että ilmavia ovat, mutta lupaavia ja että Hukalla ja Leicalla on vielä paljon aikaa kehittyä. Lisäksi kehui luonteita, pojilla on kuulemma harvinaisen terveet päänupit ja loisavat avoimet luonteet. :) Tottahan tuo ilmavuus ja keskeneräisyys on, mutta mitä nyt olettaa 7kk vanhalta koiralta. Mielummin hidas ja varma kehitys.


Painitaan!!

 Yritetään saada Hukalle ja Leicalle kunnon tapaaminen sovittua että pääsevät riekkumaan enemmän. :) 

Tämän vuoden näyttelysuunnitelmia:
  • Vaasa KV, mikäli muitakin sisaruksia tulossa 14.-15.4.
  • Helsinki, palveluskoirarotujen erkkari 5.5.
  • Tampere KV 12.-13.5.
  • Kotka KV 16.-17.6.
  • Porvoo KR 8.-9.9.
  • HeW-12 ja W-12 8.-9.12.
Mikään ei ole tietenkään lukkoon lyöty, riippuu paljonkin siitä että missä asutaan silloin, onko autoa jne. Lopuksi vielä tämän päivän kuvasaaste Hukasta!




3 kommenttia:

  1. Moi!

    Mekin oltiin Lohjalla lauantaina :) Meidän pennulle oli ensimmäiset näyttelyt ja sen mukainen oli esiintyminenkin, ei olisi halunnut juosta, kun pelotti niin paljon.

    Jään seuraamaan tätä blogia, kun kiinnostaa näyttelyitä aloittavat koirat. Meilläkin seuraavaksi kalenterissa ihan "oikeat" näyttelyt toukokuussa :)

    Käy myös kurkkaamassa meidän blogia, perkypiranja.blogspot.com :)

    VastaaPoista
  2. Moikka Sanni, kiitos kommentistasi! :)

    Itse en kyllä olettanut minkäänlaista tiettyä käyttäytymistä kehässä, mentiin ihan omalla painollamme. :D

    Käyn kurkkimassa teidän blogia. :)

    VastaaPoista
  3. Vau, aika hyviä kuvia on joku teistä kuvannut loisteputken valossa! Ja onnea toki molemmille veljeksille tuloksista :)!

    VastaaPoista