perjantai 19. huhtikuuta 2013

Ekat torstai-treenit!

Tätä on odotettu. Ensimmäiset ihan oikeat ja ohjatut ryhmätreenit! Mutta hetkonen. Rakennusetsintää? Mitähän siitäkin tulee. Jännää ainakin, koska edellisestä treenikerrasta on puoli vuotta ja kekara ei ole koskaan ollut rakennuksella.

Uutena henkilönä ryhmässä, jossa kaikki muut tuntevat toisensa, oli vähän jännittävää. Aluksi esittelimme toisemme pikaisesti. Keitä olemme, mitä koiria meillä on.

Ja jos sitten varsinaiseen asiaan! Itse pörräsin maalimiehenä kahdelle aussielle, tervulle, göötille ja saksanpaimenkoiraveteraanille. Erityisesti karmivan kylpyhuoneen kylpyammeessa. Ryhmässä olevat koirat ovat huomattavasti kokeneempia kuin me, haukkusarjat oli 10-15 haukkua.


Sitten oli meidän vuoro! Koska edellisestä treenikerrasta oli tosiaankin se puoli vuotta ja paikka aivan uusi, ajattelimme aloittaa helpoilla. Kun otin Hukan autosta, se selvästi tiesi mistä on kyse. Nenä kohti taivasta. Pihalla otettiin kaksi "tuulesta temmattua", eli koira ottaa itse hajun ilmasta ja lähtee maalimiehelle, ilman erikseen lähettämistä. Ensimmäisen ukon jälkeen kunniakierros parkkipaikalla ja seuraavan ukon luokse. Maalimies löytyi hyvin yli-innokkaan picardin toimesta ja ilmaisutkin tulivat hienosti. 
Sisällä oli toisessa kerroksessa kaksi ukkoa helpoissa piiloissa. Hukka lähti rohkeasti etsimään ja molemmat maalimiehet löytyivät iloisesti. Toinen maalimiehistä sanoi, että ilmaisu oli tulossa, mutta jäi sitten jonnekin matkalle. Todettiin sitten yhdessä, että johtunee siitä, ettei ole ollut töissä sisällä, ja/tai siitä että kotona sisällä haukkuminen ei ole sallittua.
Treeneistä jäi todella hyvä mieli, erityisesti kommentit "Tää oli erittäin positiivinen yllätys!" ja "Se selvästi rakastaa tätä hommaa." jäivät lämmittämään mieltä. 
Ensi viikolla palaan taas asiaan, silloin treenit ovat raunioradalla Korsossa. Ehkä otan kameran mukaan ja videoin jokusen pätkän. 

2 kommenttia:

  1. Vitsit että Hukasta on kasvanut ihana ja komea! Hyviä treenhetkiä teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kyllä sillä vielä kasvettavaa riittää, mutta kyllä siitä vielä hieno poika tulee. :)

      Poista