perjantai 30. elokuuta 2013

Sillä Hukka ja Bentley ovat luotuja kulkemaan

Täällä vihdoin. Hukka ja Bentley kävivät 5.8. osteopaatilla. Ensin oli Bentley, jotta Hukka saisi aikaa rauhoittua uudessa paikassa. Bentleyllä oli lonkkaluu vasemmalta puolelta jotenkin kallistunut eteen päin, josta on johtunut sen ulkokierteinen vasen takaliike. Joitakin jumeja lannerangan alueella ja oikea lapa jumissa. Jumeja saatiin oikein mukavasti auki. Bentley ilmoitti tapansa mukaan draamaisasti ulisemalla kun joku paikka oli kipeä. Eron huomasi heti. Vasen takaliike ei ollut enää niin ulkokierteinen ja koira liikkui muutenkin vapautuneemmin.

 


Hukalla oli onneksi vain pieniä jumeja. Pääasiassa vasen lapa. Selässä oli joku pieni, samoin oikeassa takasessa. Ei mitään suurempaa. Osteopaatti kehui hyvää lihaskuntoa ja luonnetta. Nyt onkin molemmille pojille tulossa selkäkuvaukset + Bentleylle sydänkuuntelu ensi keskiviikkona. Vähän kyllä jännää, toivottavasti sieltä ei löytyisi mitään. Bentleyltä täytyy myös jossain vaiheessa kuvauttaa lonkat ja kyynärät sekä tarkistaa silmät ja polvet. Kunhan opiskelija saa taas rahaa kassaan. ;)



Osteopaatilla käynnin jälkeen viikon päästä käytiin taas Hyvinkäällä kokeilemassa maastoa. Ystävällinen Bloggerin Youtubesysteemihöskä ei anna löytää videoita, joten nyt täytyy tylsästi linkittää.

Hukka - puhtaalla adrenaliinilla! Vaikka kuinka loppuisi virta kesken, niin siitä huolimatta eteen päin. Hukka vetää itsensä aina viehettä odotellessa kamalille kierroksille. Huutoa ja sinkoilua joka paikkaan. Siinä on pitelemistä!

Bentley - huomattava parannus edelliseen kertaan! Ei vielä täysin kunnossa, mutta kuitenkin. On hienoa, että sitä selvästi kiinnostaa viehe, mutta joku junttura siellä vielä vaivaa. Hierojalle jälleen! Harmillisesti video katkesi kesken kaiken. Jäi harmillisesti Bentleyn iloinen syöksyminen maalista suoraan ulos - jeee italianoja!



Hukkiksen kanssa on taas peko-treenit alkanut kesätauon jälkeen. Raunioilla oli poikkeuksellinen treeni, tunkeutumisharjoituksia. Todellisia hyvän mielen treenejä! Oli huippukivaa. Ja päätinpä, että seuraavissa treeneissä on ruokapalkka. Tällä kertaa ainakin ruoka tuntui olevan kivempi kuin lelu. Toivottavasti näin on ensi kerrallakin. 


Lisäksi kesätauolta on palannut pyöräily. Vihdoinkin rupeaa olemaan tarpeeksi vilpoisaa ottaa Tunturi Elle alle ja koira hihnan päähän. Pojat menevät pyörän kanssa erikseen, yhdessä se voisi olla liian jännittävää. Kunto kohoaa niin koirilla kuin omistajallakin, joka polkee kolmesti viikossa 2x päivässä 7-10km lenkkejä. Huh hei.




Kovasti pohdin, että ilmoittaako Hukkaa joulukuun Voittajiin. Helsinki Winner on ehdoton no no, koska suomalainen tuomari. Eivät vaan osaa arvostaa pari senttiä liian suurta koiraa, vaan se on sitten ulos hylsyn kera kuin leppäkeihäs. Kokeillaan sitten joko Nordic Winneriä tai Voittajaa. Katsotaan. Bentleykin täytyisi joskus käydä näyttämässä jossakin. En tiedä raaskinko kahta koiraa joulukuulle ilmoittaa, on sen verran kallis paukku jo yhdenkin koiran kanssa. 




Suunnitteilla on myös Hukan luonnetesti ensi vuodelle. Huisia, mun karvakorvani luonnetestiin! Täytyy pitää luonnetestikalenteria tiukasti silmällä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti