keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Osteopaatille tiemme vie!

Molemmat pojat kävi eilen maastovieheellä. Hukka kolmatta kertaa ja Bentley vieheen perässä aivan ensimmäistä kertaa. Hukkaa ei saanut mitenkään pysymään housuissaan, se tietää kyllä mitä on luvassa kun radan laidalle kurvataan. Heti kun moottorin ääni kuuluu, se menee aivan sekaisin. Neliveto päälle, äy äy äy huutoa ja emännän kämmenet kiittää. :D 

Hukka meni tavalliseen tapaansa, minkä heiveröisistä jaloistaan pääsi ja lopussa vieheeseen kiinni. Ihan parasta puuhaa monitoimikoiralle!

Kuva: Heli Metsla
Kuva: Heli Metsla
Benttistä tuntui aluksi muut koirat kiinnostavan enemmän kuin se itse viehe. Mietin, että mitähän tästä tulee. Mutta kyllä se perään lähti! Vieläpä ihan hyvällä draivilla! Bentley törmäsi merkkikeppiin ja juoksi niityltä kaksi kertaa ulos seurustelemaan afgaanien kanssa. Tuo jäi pohdittamaan. Huono kunto? Onhan se elämänsä ollut kotikoirana. Jumi lantioseudulla? Vieheen vetäjä kopeloi lävitse kun totesi juoksevan epäpuhtaasti. Tuntui ehjältä joten juntturaa tai vastaavaa epäillään. 

Kuva: Heli Metsla
Kuva: Heli Metsla
Kuva: Heli Metsla
Joten, nyt onkin molemmille pojille varattu aika osteopaatille kolmen viikon päähän! Kerron sitten mitä käynnillä tapahtui ja sanottiin. Toivottavasti Hukalla ei ole mitään elämää suurempaa juntturaa, ja että Bentleyn epäpuhtaalle juoksulle laukalle selitys. Vaikka sitten se huono kunto. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti