torstai 4. elokuuta 2011

Arkea ja kuvasaastetta.

Arkea ollaan tässä nyt elelty. Tosin seuraavan kerran menen töihin vasta huomenna. Mutta kuitenkin. Hukka on iloinen pentu. Se syö, nukkuu, tekee tuhojaan, riehuu, nukkuu, syö ja nukkuu taas. Ainakin tähän asti kaikki on tuntunut hyvin helpolta. Kertaakaan se ei ole tehnyt pissoja lattialle eikä esiin otetulle räsymatolle, vaan on tehnyt ne aina paperille. Isommat asiat on tehty yhtä kertaa lukuunottamatta ulos. :) 

Tiistaina kylässä kävi ystäväni Kiia ja Niko heidän saksanpaimenkoiransa Cherin kanssa. Cheri on hyvin penturakas koira, ja Hukkakin ihastui Cheriin lähes heti. 

Oi Cheri, sä oot ihana!
Eilen kylässä kävi äitini, veljeni sekä Nani-gronttu. :) Ovesta sisään tultuaan Nanin ilme oli kyllä näkemisen arvoinen: "Voi ei, ei taas, ei pentua!" Nani pysyi visusti sohvalla Hukan yrittäessä haastaa leikkiin. Nani sanoi myös kerran kovan sanan, jonka jälkeen Hukka jätti sen suosiolla rauhaan. Silloin kun Tuhkis muutti äidilleni, niin Nani karttoi sitä ainakin kaksi viikkoa. Ihan normaalia Nania siis. ;) Äitini mielestä Hukka oli kasvanut sunnuntaista, itsehän en luonnollisesti eroa näe kun sen kanssa koko ajan olen.

Hukka täyttääkin tänään 8 viikkoa. Eilen otettiin ensimmäiset yksinoloharjoituksen ja tänään jatketaan. Eilen ne menivät hyvin, Hukka ei piitannut ollenkaan siitä että jäi yksin. Seisoskelin aina pari minuuttia rappukäytävässä, kävelin siellä edes takas, ylös ja alas. Eikä inahdustakaan! Sitten kun menin sisään, niin Hukka tuli vastaan tyylillä "Oi kiva sä tulitkin jo kotiin, tosi kiva juttu!" Melkein herää kysymys, että tajusikohan se ollenkaan että lähdin pois... :D

Eilen annoin myös ensimmäisen osan matokuurista. Pidin tabletin puolikasta kädessä, pistin sen Hukan nenän eteen notta katso, otappa siitä. Ja kitaan meni. Perässä pieni pala jauhelihaa.

Olen eksynyt DesingDogin sivuille, voi ei. Tuli heti mieleen miljoona ideaa, mutta kukkaro ei anna myöten toteuttaa niitä kaikkia. :D Että ehkäpä yksi kerrallaan kuitenkin. Tosin en nyt tiedä mistä aloittaisin. Köh.

Tässä taas vähän kuvasatoa eiliseltä. :)



Mä tuun mä tuun!




Sarjassamme torkkuvat picardit part 5665456. Pää tyynyn alla jalka solmussa on hyvä nukkua!

Sitten muutama kuva vielä kasvattajan luota, oli pakko laittaa kun Arsi sai ne vihdoinkin laitettua puhelimestaan koneelle. :)
 

Saatan tuhota maton...

Saatan myös mennä tästä yli.

Mami, let's play? Kuvanlaadusta vastaa Nokia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti