torstai 18. elokuuta 2011

City picardi!

Hukka täytti tänään 10 viikkoa, ja sen kunniaksi kävimme bussilla kaupungissa pällistelemässä. Ensimmäinen bussimatka sujui hieman levottomasti, Hukka pyöri ja hyöri bussissa sekä piipitti "piip piip pelottava bussi!". Itse yritin huokailla ja haukotella, jotta Hukkakin rauhottuisi. Vartin bussimatkan jälkeen olimme keskustassa, josta jatkoimme matkaa Runebergin puistoon, tutummin Runkkupuistoon. Kävimme myös Faunataressa ihmettelemässä, sekä eläinlääkärissä vaa'alla. Hukalla plakkarissa 7,8 kg. :)


Näimme paljon ihmisiä sekä koiriakin. Englanninbulldog oli pelottava, siitä ei päästy mihinkään. Sen sijaan bichon frisé oli aivan valloittava, sen kanssa olisi voinut painia enemmänkin. Monenlaisia ihmisiäkin moikkasimme. Niin mukavia ihmisiä kuin puistojuoppojakin. Tosin juoppoja emme tarkoituksella morjestaneet. Kai Hukan ulkonäkö vetää niitäkin puoleensa. :D Päivän sanotuin lause taisi olla "Voi kuinka ihana, ja mitkä korvat!".

City picardi coolina bussipysäkillä.
 Pari päivää sitten kävimme äitini luona. Hukka sai painia vuotiaan slovakiancuvac Tuhkiksen kanssa (Stubbenin Tuhkimo) ja ne tulivatkin loistavasti toimeen keskenään! Nani taas pysyi suosiolla kauempana nyrpistellen nenäänsä. Nani näytti valtavalta, en ole varmaan ikinä nähnyt sitä niin tajuttomassa karvassa!


Sitten vielä pieni kuvasarja kanervalapsesta. :)



Kamera?

Sinisilmäpicardi. Saa nähdä tummeneeko vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti