perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kuvapläjäys











12 kommenttia:

  1. Kovasti on Hukka veljensä Tapin (Lieskakintun Rage) näköinen. Tapilla vain on pitemmät tupsut korvissa.

    VastaaPoista
  2. Olisi kiva tietää mitä Tapille kuuluu! :) Ja nähdä kuviakin.

    VastaaPoista
  3. Vihdoin sain apua ja neuvoa, jota pystyin tämän kommentin ja kuvat lähettämään.Siis, Tappi on sosiaalinen, iloinen ja aikaansaava tehopakkaus.Pitää rapsutuksista, rakastaa ihmisiä ja koiria. Aj. itsepäinenki.Kova lenkkeilemään.

    http://dl.dropbox.com/u/16272320/Tappi/Toukuu%202012%20002.JPG
    http://dl.dropbox.com/u/16272320/Tappi/Toukuu%202012%20011.JPG

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi, on pojissa kyllä todella paljon samaa näköä! Hukan korvakarvat olen kahteen otteeseen kyllä siistinyt.

      Hukkakin rakastaa kovasti ihmisiä ja koiria, pieniä lapsia tosin kummastelee ja saattaa mörköhaukkua niille. Ja tässä meidän taloyhtiön omassa pihassa saattaa pöhkiä. "Pöh, pöh, minun piha!" Voi teinikoiraa ja sen valtavaa egoa!

      Oletteko harrastaneet Tapin kanssa jotakin, vai onko kotikoirana? Muistaakseni se tipahti pikkupentuna jonkun sylistä lavalleen joten taidettiin myydä kotikoirana?

      Olisi kiva päästä tapaamaan Tappia joskus! Mitenhän pojat tulisivat keskenään toimeen? Sellainen mielikuva on, että pk-seudulla asustelisitte?

      Poista
    2. Tervetuloa Helsinkiin, Tappi asustaa Oulunkylän naapurikaupunginosassa.Varmaan tavataan Pukinmäen tai Oulunkylän koirapuistoissa, kun olette asettuneet. Lomamatkalla Tappi mitteli pohjoisessa hermokestävyyttä poron kanssa tuijottelussa(voitti kisan)ja tapasi sukulaisiaan Nurmossa ja meno oli melkoista.IL

      Poista
    3. Kiitos! :) Olisi oikein mukavaa että veljekset pääsisivät joskus johonkin puistoon tapaamaan. Siitä voisi ottaa melkeinpä tavan.

      Me ollaan menossa syyskuun ensimmäinen viikonloppu picardileirille Etelä-Pohjanmaalle, päästään mekin tapaamaan sukulaisia muutenkin kuin koiranäyttelyiden merkeissä.

      Poista
    4. Haluaisiko Tappi lähteä joku päivä puistoon? :)

      Poista
  4. On se nätti! Mahdollisesti pääsenkin syksyllä tapaamaan muutamaa picardia ihan livenä, ootan kyllä kovasti näkeväni, millaisia ne ihan oikeasti on. :)

    VastaaPoista
  5. Upee toi seisotuskuva! Aika näyttävä kaveri.

    VastaaPoista
  6. Kyllä Tappi haluaa.Olisi tosi mukava tavata.Itseasiassa kävimme vierailulla Pukinmäen puistossa viime lauantaina.Meille sopisi lauantaina aamupäivällä (n.klo 10) tai iltapäivällä (n. klo 15-16) tai sunnuntaina aamupäivällä, sama aika.Viikolla ma,ke,to,pe iltapäivällä viiden jälkeen.Viikonloppuna aamu- tai iltapäivällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopisiko huomenna aamupäivällä? Vaikka klo 10? Vaikkapa siinä Pukinmäen puistossa, joka on sen ala-asteen vieressä.

      Poista
    2. Lauantai klo 10 sopii.Tavataan siellä.

      Poista