lauantai 2. kesäkuuta 2012

Tampere KV, auto ja treeninameja.

Jälleen on kuukausi vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta. Tässä välissä on tapahtunut vaikka ja mitä!



"Suuri, keskivoimakas, hyvä pää ja kaula. Köyristää hieman selkäänsä, pysty lantio, hieman avoimet etukulmaukset, hyvät takakulmaukset, seisoo varpaat ulos päin kiertyen. Yhdensuuntaiset liikkeet, löysät kyynärpäät, potkii hieman ilmaa." 


Jäimme näyttelyn jälkeen vielä häiritsemään Miran ja Jonnan viikonloppua. Olisi voinut mennä jo näyttelyn jälkeen suoraan kotiin junalla puksuttaen, mutta jostain syystä olin varannut paluuliput sunnuntai-iltapäiväksi. Ensi kerralla osaan sitten olla taas järkevämpi. :) Tosin elämäämme on pian tulossa hyvinkin helpottava tekijä, nimittäin auto! Saan ikään kuin perintönä edesmenneeltä papaltani vuoden -93 Ford Escortin. 150t ajettu, nätisti pidetty. Lisäksi saan auton valmiiksi huolletuna, katsastettuna sekä kaksilla uusilla renkailla. Arsia piti vähäsen suostutella auton hankintaan, mutta kun kuuli, että saisimme sen ilmaiseksi, niin muuttui ääni kellossa. Vihdoinkin koiran kanssa harrastaminen helpottuu! Ja elämä muutenkin. Ei enää julkisten odottelua.


Tottistelussa on ollut taukoa, mutta nyt viimeaikoina olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja ottanut tavaksi tehdä päivän pitkällä lenkillä pienet tottistelut. Eihän se koira niitä liikkeitä kuitenkaan itsekseen opi. ;) Riippuen täysin Hukan moodista, olen käyttänyt palkkana nameja tai lelua. Lelu toimii paremmin, jos meno on flegmaattisempaa. Nameilla taas saa oikeastaan koiran paremmin paikalleen. 


Olen kovasti miettinyt sopivaa treeninamia. Lihapullat haisevat hirveältä, nakit muussaantuvat treeniliivin taskuun. Juusto on toimiva treeninami, eilen pilkoin jääkaappiin unohtuneesta juustosta pieniä kuutioita ja laitoin pakkaseen. Juuston lisäksi olen harkinnut sisäelimiä, kuten maksaa ja kieltä. Meillä oli kuivia maksanameja joku aika sitten, Hukka piti niistä, enkä ole vielä törmännyt koiraan joka ei maksasta pitäisi. Seuraavan kerran kun eksyn Citymarkettiin, voisin käydä kurkkaamassa tarjontaa. Tarkoituksena olisi keittää maksa/kieli ja laittaa pienen pieniksi palasiksi. Onhan se selvää, ettei esim. luoksari ole Jahti&Vahti-nappuloilla lähestään nakkien vertaista! Olen pyrkinyt käyttämään vaihtelevia treeninameja, ettei mene maku kaikista. Toki sekaan eksyy myös normaaleja nappuloita ja kyllä niidenkin avulla jaksaa keskittyä jos vain on tarpeeksi nälkä. :)


Tämä vuosi tuleekin olemaan melko tiheä näyttelyiden suhteen. Kesäkuussa ei käydä yhtään missään, mutta siitä eteen päin onkin muutamat näyttelyt edessä. Mäntsälän KR näyttelyyn ollaan jo ilmoitettu, samoin elokuussa pidettävään Helsingin kesänäyttelyyn. Syyskuussa kotinäyttelynä Porvoo on must, onhan tuomari tentään ranskalainen. Sitten onkin varmaan messarin molemmat päivät, saa nyt nähdä. 


Ja taas on siivoojan kukkaroa verotettu!



Tammikuu
Koiranruoka Jahti&Vahti 2x15 kg 58,20 €
Tampere KV ilmoittautuminen 29,50 €
Yhteensä 87,70 €


Helmikuu
Kevythäkki 70 €
Korvanputsausaine 12 €
Solmulelu 60 cm 6 €
Tottistalutin 10 €
Noutokapula 6 €
Maksanamit 400g 0 €, tilaajalahja
Kuonopanta 24,90 €
Pakastelihasatsi 22 €
Canikur 15 €
Axilur x2 26 €
Vaasa KV ilmoittautuminen 36 €
Match Show ilmoittautuminen 8 €
Vakuutus 74,90 € 
Yhteensä 310,80 € 


Maaliskuu
Jauheliha 10 kg 16 €
Lihainen rasva 4,5 kg 7,50 €
Hevosjauheliha 5 kg 14,50 € 
Jahti & Vahti kana ja riisi 15 kg 30 €
Jahti & Vahti Extra energia 15 kg 31 €
Pig bone 3,50 €
Eläinlääkäri 62 €
Yhteensä 164,50 €


Huhtikuu
Y-valjaat 23,50 €
Jälkiliina 12,90 €
Narupallo 2,90 €
Helsinki KR ilmoittautuminen 39,50 €
Match Shoe ilmoittautuminen 6 €
Kolmen lelun satsi 10 €
Snake 25 €
Yhteensä 119,80 €


Toukokuu
Namipussi 8 €
Peti 31 €
Mäntsälä KR ilmoittautuminen 33,60 €
Jauheliha 10 kg 16 €
Kalkkunan jauheliha 5 kg 12 €
Lohijauheliha 10 kg 14 €
Hevosen luut 5 kg 8 €
Naudan maha 5 kg 8 €
Merilevä 7€
Exspot 41 €
Yhteensä 178,60 €
























Mama! Look at what the budgies did!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti